Posts

Showing posts from July, 2015

PENGENALAN DIRI SAYA

Korg mesti teragak-agak aq ni sape???Sebelum tu saya nak ckp ASSALAMMUALAIKUM!!!SEMUA!!!ok!meh kite tengok apa name saya.

         My name is hahaha x yh nak speaking sgt!!!nama saya ialah nur farisyah bt.******.hihihi nama bapak tak yak tau ^_^ hihihih.Tahun 5.hihihi pandai kan saya kecik kecik dah pandai buat..,.Dan saya x suka org panggil saya anak ******.Itu nama bapak saya.Saya tak suka org panggil cam tu ok!hihihihi saya tak paksa tapi anda kenalah panggil saya eisya atau far itu saya suka >_<....saya punya kwn ialah dhia/fatin , naw/nawwarah , kai/kaisah.Kaisah la kwn saya yg terbaik.WE ARE FRIEND KAI.HIHIHIHIHI.Tak yah nak jerit sgtla.Kump.saya dipanggil IKASHANADHIA.Famous tau anda suka saya x ,sebb saya rasa saya ni kuat menjerit.Hihihihihihi.OK!apa lagi hah mmmmmmmm biar saya pikir saya ada berapa adik-beradik.HIHIHIHIHIHIHI.saya sebenarnya tau tapi nak bagi korg pening  kan korg ....Saya ada 2 kakk saya x de adik ToT.....sedih kan.tapi saya anggap kwn saya ni cam…