Posts

Showing posts from August, 2015

my live

ASSALAMMUALAIKUM....para pembaca yg membaca ni..

    aq skang dah lupa kisah lama aq .... jadi aq nak mulakan hidup baru yg aq nak (bebas) .
I meet it forever in my live ... hohoho ia sgt la indah kwn ngan sesapew jerrr...ini ialah indah...sooo......

Jgn kacau hidup aq ye sume yg nak mengacau aq la...itu sungguh best........happy new day to me.... ha......relaks jer hati ni aq nak majalah ko setuju x naw / semua yg baca ni ....kalau nak ckp gi ckp kat komen yer?jadi aq nak tanya jer / ckp pasal my live ........

                                                    tamat

KUAR...DARI....GROUP......

ASSALAMMUALAIKUM....para2 yg tengok ini..... 

Saya kan dah keluar dari group...Bukan aq yang kuar dari group tu...Diorg yg kuar aq dari group IKASHANADHIA!!! AHHHHHH>_< Diorg dah buat nama group dah "NANADHIA"tapi x pe aq seorg  diri pon x pe tapi membosan kan.

AQ TAU KORG MESTI BACA NI KAN , AQ NAK CKP NGAN KORG SIKIT SIKIT.......................

Aq tau kalau aq x de korg mesti bergaduh byk kan.....Aq sayang group aq dulu....Tapi korg dah kuar aq dari group tu menangis aq kat umah tak mungkin korg nak tebus lik kan sebb korg memg x suka aq langsung kan...sebb tu korg kuar kan aq...kai gitau aq pasal korg kata "Kai ni asyik rapat ngan Far jer ....." tapi aq x kisah sape nak mengumpat aq....cam budak kecik ke guru besar ke menteri besar ke... aq x kisah korg nama tapi aq x larat nak buruk kan nama korg...sebb aq masih ingat kenangan indah kita dan kenangan pahit kita.......... aq x suka org mengumpat aq ... aq x kisah la..... aq masih simpan buku pergaduhan kita …

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum...Hari Raya....sudah habis jadi saya ingin memberitahu tentang Hari Raya saya... Pada pagi raya,selepas mandi saya memakai baju kurung yang sgt cantik bagi saya la.... Selepas tu saya mohon maaf....kepada ibunya saya. Lepas,saudara saya berkumpul di rumah moyang saya....Kerana setiap hari  sanak sedara saya selalu ke situ.... And then,kami akan memohon maaf pada moyang saya..nenek saya....Nek su saya.... Selepas itu,kami akan ke rumah sanak sedara dengan beramai2...Pastu dapat duit raya... Wah dapat duit byk sgt.....Saya punya duit Rm140...

hobiku hanya...

Hye ni saya farisyah. Anda masih ingat saya lagi?!Nak tau x saya ni suka kan komik!Kump.saya pon baca komik best saya pon suka melukis≧﹏≦!
Ini la kisah saya
Mula mula naw  and fatin-My Best Friends-= ̄ω ̄=ajak saya melukis.....Saya pon try lah melukis....Bila mak saya dah tau saya ni asyik melukis.....Mak saya bagi buku melukis supaya x membazirkan kertas....Saya ppon try la lukis kat situ mula mula saya x pandai melukis tapi akhirnya saya sudah pandai sikit...Macam org tua tua ckp "sikit sikit lama lama jadi bukit"maksudnya mestila org tau kan jawapannya ialah berusaha tangga kejayaan hah x tau jugak maksudnya ha...kenala tanya mak bapak...Ala kita sambungla cerita kita tu...Saya pon tiba tiba saya pon nak jadi pelukis terkenal!Saya ni macam nak jadi itula inila sampai ada org pon pening dgn saya...Kwn saya kata kat saya ko ni cam keling...Saya pon kata la hah cam keling ::>_<::...Kita pon cam marah la kan tapi x pe itu kan kwn saya...Saya pon sabar jela!!!╮(╯▽╰)╭....Tapi…

pra upkk

Asalammualaikum....habisla aq.....
Korg tau x sebb apa minggu depan dah la ujian percubaan upkk...."HAH APA DYE!" Gila aq jadinya x nak aq perlu ke ada .... eeeeeeee gelisah aq!~+︿+~aq x nak !!!!aq x nak!!!dah la ustazah shuhadah kata "satu kesalahan kena pukul!"siap ustazah ckp camne"saya ckp tul tul "matila aq kali ni!!!⊙﹏⊙●︿●"jadi diharapkan kwn kwn doa kan saya ye???