PENGENALAN DIRI SAYA

     Korg mesti teragak-agak aq ni sape???Sebelum tu saya nak ckp ASSALAMMUALAIKUM!!!SEMUA!!!ok!meh kite tengok apa name saya.

         My name is hahaha x yh nak speaking sgt!!!nama saya ialah nur farisyah bt.******.hihihi nama bapak tak yak tau ^_^ hihihih.Tahun 5.hihihi pandai kan saya kecik kecik dah pandai buat..,.Dan saya x suka org panggil saya anak ******.Itu nama bapak saya.Saya tak suka org panggil cam tu ok!hihihihi saya tak paksa tapi anda kenalah panggil saya eisya atau far itu saya suka >_<....saya punya kwn ialah dhia/fatin , naw/nawwarah , kai/kaisah.Kaisah la kwn saya yg terbaik.WE ARE FRIEND KAI.HIHIHIHIHI.Tak yah nak jerit sgtla.Kump.saya dipanggil IKASHANADHIA.Famous tau anda suka saya x ,sebb saya rasa saya ni kuat menjerit.Hihihihihihi.OK!apa lagi hah mmmmmmmm biar saya pikir saya ada berapa adik-beradik.HIHIHIHIHIHIHI.saya sebenarnya tau tapi nak bagi korg pening  kan korg ....Saya ada 2 kakk saya x de adik ToT.....sedih kan.tapi saya anggap kwn saya ni cam adik -beradik kan ??? logik tak !!! mmmmm.... apa lagi !!!! mmmmm kesukaan cikgu saya ialah CIKGU SALINA!! beliau cikgu yang baik....prihatin.....selalu bertanggungjawab!!itu jela saya pikir...


                                                                       TAMAT

Comments

Popular posts from this blog

Buku novel

my live

KUAR...DARI....GROUP......