KUAR...DARI....GROUP......

ASSALAMMUALAIKUM....para2 yg tengok ini..... 

Saya kan dah keluar dari group...Bukan aq yang kuar dari group tu...Diorg yg kuar aq dari group IKASHANADHIA!!! AHHHHHH>_< Diorg dah buat nama group dah "NANADHIA"tapi x pe aq seorg  diri pon x pe tapi membosan kan.

AQ TAU KORG MESTI BACA NI KAN , AQ NAK CKP NGAN KORG SIKIT SIKIT.......................

Aq tau kalau aq x de korg mesti bergaduh byk kan.....Aq sayang group aq dulu....Tapi korg dah kuar aq dari group tu menangis aq kat umah tak mungkin korg nak tebus lik kan sebb korg memg x suka aq langsung kan...sebb tu korg kuar kan aq...kai gitau aq pasal korg kata "Kai ni asyik rapat ngan Far jer ....." tapi aq x kisah sape nak mengumpat aq....cam budak kecik ke guru besar ke menteri besar ke... aq x kisah korg nama tapi aq x larat nak buruk kan nama korg...sebb aq masih ingat kenangan indah kita dan kenangan pahit kita.......... aq x suka org mengumpat aq ... aq x kisah la..... aq masih simpan buku pergaduhan kita dan aq x menyesal pon apa yg korg buat aqcam... :

Kai merajuk sebb aq... tapi aq tak rasa bersalah sebb aq rasa korg yg tak suka aq ... aaq redo dengan apa yg korg buat selama ni..... Aq x kisah pon...Very byk kali aq tak kisah sebb aq masih syg kita yg masa dulu...... JADI...korg nak buat apa skang ni aq x kisah fhm x????? Nak mengumpat aq ke...Nak buruk nama aq ke..... jadi  jawapan aq TAK KISAH.. ok bye....

Comments

  1. tapi aq still nak berkawan ngan korg

    ReplyDelete
  2. i understood what the feelings seem goes like 'cause i've goes through it along my life urgh -_-

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Buku novel

my live