my live

ASSALAMMUALAIKUM....para pembaca yg membaca ni..

    aq skang dah lupa kisah lama aq .... jadi aq nak mulakan hidup baru yg aq nak (bebas) .
I meet it forever in my live ... hohoho ia sgt la indah kwn ngan sesapew jerrr...ini ialah indah...sooo......
   
Jgn kacau hidup aq ye sume yg nak mengacau aq la...itu sungguh best........happy new day to me.... ha......relaks jer hati ni aq nak majalah ko setuju x naw / semua yg baca ni ....kalau nak ckp gi ckp kat komen yer?jadi aq nak tanya jer / ckp pasal my live ........
                                    
                                                    tamat

Comments

  1. maksudnya aq dapat kwn ngan ateyn,naw ,kai,fatihah,fatimah tapi itu semua dah terlambat kita sekarang dah berjauhan bila nak buat renioun class 6 integriti...

    ReplyDelete
  2. tak sangka ayat aq macam kucar kacir kat atas teruk betul aq ni...

    ReplyDelete
  3. ta tau na cakap apew sumpah aq rindu hyaaaaaaaaaaaaa >~<

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

pra upkk

PENGENALAN DIRI SAYA